czwartek, 2 stycznia 2014

Best for heart.

 Fruits: 


apples, peaches, blueberries, blackberries, citrus fruits, cranberry, kiwi, mango, melons, papayas, plums, pomegranates, raspberries, red grapes, strawberries.
Vegetables:

asparagus, carrots, celery, dark green leafy vegetables, garlic, onion, pumpkin, tomatoes.
Herbs:

cayenne, chicory root, leaves and roots of the dandelion, fenugreek seeds, garlic, ginger, hawthorn, linden flowers, parsley, rosemary, nettle, turmeric.


Najlepsze dla serca

Owoce :

 
jabłka, brzoskwinie,  jagody,  jeżyny, owoce cytrusowe, żurawina, kiwi, mango, melony, papaje, śliwki, granaty, maliny, czerwone winogrona, truskawki .

Warzywa :

 szparagi, marchewka, seler naciowy, ciemnozielone warzywa liściaste, czosnek, cebula, dynia, pomidory.

Zioła :

 cayenne, korzeń cykorii, liście i korzenie mniszka, nasiona kozieradki, czosnek, imbir, głóg, kwiaty lipy, pietruszka, rozmaryn, pokrzywa, kurkuma.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz