czwartek, 7 listopada 2013

Pumpkin soup. Recipe.



Pumpkin soup

1 medium pumpkin
3 carrots
½ glass freshly squeezed orange juice
1 spoon of grated ginger
1 onion
vegetable broth
pepper
salt


Zupa z dyni

1 średniej wielkości dynia
3 marchwewki
½ szklanki świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy
1 łyżka startego imbiru
1 cebula
bullion warzywny
pieprz
sól


Pumpkin need to wash. We have to remove the seeds. Next we need to peel and slice pumpkin into

 cubes. Onion need to peel and next we have to make them slice into tiny cubes.

To wide, bigger pot we must add some oil and put onion inside, we fry within one minute.

We putting pumpkin and sliced carrots into pot too. We need to add salt and pepper and fry on each
side. Next we add 2 glasses of vegetable broth and make them boil.

We must reduce heat and cover the pot. We cook about 15 minutes, until the pumpkin and carrots

 will be completely soft.

Next step we have to do is add orange juice and ginger.

When the suop will be ready we can mix them on a smooth cream.


Bon appetite!


Dynię umyć, usunąć pestki, obrać , pokroić w 1,5 cm kostkę.

Cebulę obrać i drobno posiekać. W szerokim i większym garnku rozgrzać odrobinę oliwy, włożyć

cebulę i podsmażać ją przez 1 minutę.

Włożyć dynię oraz posiekaną w kostkę marchwew, doprawić solą i pieprzem i obsmażyć dokładnie z

 każdej strony. Wlać 2 szklanki wywaru z jarzyn (tak aby woda przykryła warzywa) i zagotować.

Zmniejszyć ogień, przykryć garnek i gotować pod przykryciem przez około 15 minut, do czasu aż

dynia i marchewka będzią całkowicie miękkie.

Dodać imbir oraz sok z pomarańczy.

Zupę zmiksować na gładki krem
.


Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz