środa, 27 listopada 2013

Where we get the protein?


Most vegetable protein (100 g) is in the dry seeds of soybean (34.3 g),
red lentils (25.4 g),
peas (23.8 g),
white beans (21.4 g),
soybean sprouts (13.1 g),
beans (7.1 g)
green peas (6.7 g).
Fruit - 100 g of the edible product containing the most protein:
avocado (2.0 g),
raspberries (1.3 g),
bananas (1.0 g),
peaches (1.0 g),
cherries (1.0 g),
currants (1.0-1.3 g),
slightly more dried fruit: bananas (3.8 g),
panties (3.6 g)
dates (2.0 g).


Skąd weganie czerpią białko?

Najwięcej białka roślinnego (w 100 g produktu) zwierają suche nasiona soi (34,3 g), 
soczewicy czerwonej (25,4 g), 
grochu (23,8 g),
fasoli białej (21,4 g), 
kiełki soi (13,1 g),
bób (7,1 g) 
zielony groszek (6,7 g). 
Owoce – w 100 g produktu jadalnego najwięcej białka zawierają: awokado (2,0 g),
maliny (1,3 g), 
banany (1,0 g), 
brzoskwinie (1,0 g), 
czereśnie (1,0 g),
porzeczki (1,0–1,3 g), 
nieco więcej owoce suszone: banany (3,8 g),
figi (3,6 g)
daktyle (2,0 g).



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz